Transport i Kufomave nga Europa në Atëdhe

Transporti i Kufomave Alba

Operojmë në të gjitha shtetet e Europës

Transport kufomash nga gjitha shtetet e Europës

Ndërmarja jonë Alba - Transporti i Kufomave me përvojë shumvjeçare bën bartjen e kufomave nga gjitha shtetet e Europes, si Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia dhe vende tjera Europës – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi dhe vende tjera.

Gjithashtu i kryejmë të gjitha shërbimet që ndërlidhen me procesin e transportit të kufomave, si rregullimin e dokumenteve përkatëse, realizimin e formaliteteve administrative, furnizimin me arkivol sipas dëshirës, dergimin e te ndjerit nga aeroporti deri ne vendlindje, si dhe organizimin e vorrimit me të gjitha ritet fetare.

Në cilat shtete operojmë?

Transport i sigurtë, i shpejtë dhe me çmime të përshtatshme nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj.

Varësisht nga largësia dhe kohëzgjatja e udhëtimit ju këshillojmë nëse transporti i kufomës duhet të bëhet me makina speciale ose me aeroplan. Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan transport i sigurtë dhe i shpejtë. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht.

Sherbime profesionale

Fale rrjeteve tona ne shume vende te Evropes, jemi ne gjendje te organizojme dhe te kryejme nje transport me aeroplan ose makine, ne menyre te shpejte, te besuesheme dhe me kosto efektive.

Kjo eshte arsyeja pse ne jemi firma me e kerkuar ne Europe per kryerjen e ketij lloji te transportit te specializuar.
Por gjithashtu jemi te gatshem per te rregulluar te gjitha pengesat burokratike dhe per te siguruar nje riatdhesim te sigurt.

Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë!

Çmimi për riatdhesimin e të ndjerit

Transportin e kufomave ua pershtatim mundesive tuaja financiare.
Kostoja e transportimit te trupit mvaret nga zgjedhja e mjetit te transportit, me makine apo me aeroplan si dhe nga distanca e transportimit.

Duke pasur parasysh kete moment pikellimi dhe trishtimi, ne duam t´ju ndihmojme duke ofruar çmimet me te volitshme per ju, pa kursyer ne cilesine e sherbimeve dhe profesionalitetin e punes tone.

Na kontaktoni – ne do t’ju pergjigjemi te gjitha pyetjeve tuaja dhe do te organizojme transferimin me aeroplan per ne Kosove, Maqedoni, Shqiperi, Mal te Zi, Luginen e Presheves etj.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Nga Perëndimi

Bëjme bartjen e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan. Tel. +41 44 585 25 31

Bëjme bartjen e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes ne gjitha ventet e Balkanit.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.