Rheth nesh

Transporti i Kufomave Alba

Ndërmarje e specializuar për bartjen e kufomave

Rreth nesh

Ndërmarja jonë Alba - Transporti i Kufomave me përvojë shumvjeçare bën bartjen e kufomave nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia dhe vende tjera Europës – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi dhe vende tjera.

Gjithashtu i kryejmë të gjitha shërbimet që ndërlidhen me procesin e një funerali, si rregullimin e dokumenteve përkatëse për transportin e kufomës, realizimin e formaliteteve administrative, furnizimin me arkivol sipas dëshirës si dhe organizimin e riteve fetare për vorrimin e të ndjerit.

Çka duhet të bëni në rast vdekje ?

Pavaresisht nese vdekja eshte e pritur apo ka ndodhur papritmas, eshte nje tronditje e madhe per familjen prandaj eshte shume e rendesishme te keni durim dhe veproni me qetesi.

Na telefononi menjehere, ne jemi ne dispozicion 24 ore, keshtu qe mund t’ju ndihmojme me keshilla psikologjike si dhe administrative. Nese vdekja ka ndodhur ne shtepi, informoni mjekun e familjes per te vertetuar dhe leshuar certifikaten e vdekjes. Gjithashtu do t´ju informojme se cilat dokumente ju duhet ti pergatiteni per transportimin e kufomave jashte vendit.

Sa i perket aspektit fetar, personit te vdekur duhet ti mbyllet goja dhe syte me butesi, pastaj lidhe nofullen e poshtme me nje shirit  me anen e siperme te kokes mbi balle, Me pas mbulohet trupi teresisht me nje batanije. 

Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë!

Sherbime profesionale

Fale rrjeteve tona ne shume vende te Evropes, jemi ne gjendje te organizojme dhe te kryejme nje transport te shpejte, te besueshem dhe me kosto efektive.

Kjo eshte arsyeja pse ne jemi firma me e kerkuar ne Europe per kryerjen e ketij lloji te transportit te specializuar.
Por gjithashtu jemi te gatshem per te rregulluar te gjitha pengesat burokratike dhe per te siguruar nje riatdhesim te sigurt.

Organizimi i funeralit

Bejme organizimin e funeralit sipas gjitha riteve fetare. Gjithashtu edhe furnizimin me arkivol.

Transport me Makinë

Bejme transportin e te ndjerit me makina speciale te pajisura me klimatizues dhe mjete te posaçme per kete sherbim.

Transport me aeroplan

Bejme transportin e kufomes me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejte i trupit nga ajri.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Nga Perëndimi

Bëjme bartjen e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes ne gjitha ventet e Balkanit.

Çmimi për riatdhesimin e të ndjerit

Transportin e kufomave ua pershtatim mundesive tuaja financiare.
Kostoja e transportimit te trupit mvaret nga zgjedhja e mjetit te transportit, me makine apo me aeroplan nga distanca prej ku deri ku duhet të transportohet.

Duke pasur parasysh kete moment pikellimi dhe trishtimi, ne duam t´ju ndihmojme duke ofruar çmimet me te volitshme per ju, pa kursyer ne cilesine e sherbimeve dhe profesionalitetin e punes tone.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.