Çmimi per bartjen e kufomes

Transporti i Kufomave Alba

Ofrojme çmimet me te ulta ne Europe

Shpenzimet per transportimin e kufomës!

Alba - Transporti i Kufomave ofron çmime më të voltshme për transportin e kufomave nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia si dhe nga gjitha vendet tjera Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi apo ne ndonje vend tjeter te Balkanit.

Gjithashtu i kryejmë të gjitha shërbimet që ndërlidhen me procesin e një funerali, si rregullimin e dokumenteve përkatëse për transportin e kufomës, realizimin e formaliteteve administrative, furnizimin me arkivol sipas dëshirës si dhe organizimin e riteve fetare për vorrimin e të ndjerit me çmime pa konkurencë.

Sa kushton bartja e të ndjerit në vendlindje?

Transportin e kufomave ia përshtatim mundësive tuaja financiare.

Kostoja e transportimit të trupit varet nga zgjedhja e mjeteve të transportit (me aeroplan apo me makinë) si dhe nga distanca, dmth prej cilit vend deri ku duhet të transportohet. Duke pasur parasysh këtë moment pikëllimi dhe trishtimi, ne duam t´ju ndihmojmë duke ofruar çmimet më të volitshme për ju, pa kursyer në cilësinë e shërbimeve dhe profesionalitetin e punës tonë.

Na kontaktoni, dhe ne urgjentisht do të shqyrtojmë kërkesën tuaj dhe do të bëjmë një ofertë jo detyruese dhe nëse ju kane ofroar çmime me te mira ne do ta barazojme oferten.

Gjithashtu jemi te gatshem per ti tejkaluar te gjitha pengesat burokratike dhe per te siguruar nje riatdhesim te sigurt.

Sherbime profesionale me çmime korrekte

Fale rrjeteve tona ne shume vende te Evropes, jemi ne gjendje te organizojme dhe te kryejme nje transport me aeroplan ose makine, ne menyre te shpejte, te besuesheme dhe me kosto efektive.

Kjo eshte arsyeja pse ne jemi firma me e kerkuar ne Europe per kryerjen e ketij lloji te transportit te specializuar.

Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë!

Na kontaktoni – ne do t’ju pergjigjemi te gjitha pyetjeve tuaja dhe do te organizojme transferimin me aeroplan ose makine per ne Kosove, Maqedoni, Shqiperi, Mal te Zi, Luginen e Presheves etj.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Nga Perëndimi

Bëjme bartjen e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme bartjen e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europes ne gjitha ventet e Balkanit.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.